Tom Clancy's EndWar Online, beta prijave u toku

Ubisoft je najavio povratak naslova Tom Clancy’s EndWar ali ovoga puta u free-to-play browser game verziji pod nazivom Tom Clancy's EndWar Online. Radnja igre smeštena je u vreme posle Trećeg svetskog rata, a igrač se stavlja u ulogu poslednjeg vođe frakcije koju izabere...

Slogan naslova govori sam za sebe: "Fight for what's left, or perish trying!"

EndWar Online u stvari predstavlja adaptaciju svog prethodnika. Igraču su na raspolaganje stavljene dve frakcije - evropska Enforcers i ruski Spetsnaz. Dalje, u finalnoj verziji biće predstavljeno više od 80 različitih tipova jedinica, od kojih će svaka posedovati svojstvene veštine i mogućnosti koje će tokom igre moći da se nadograđuju.



Trenutno u igri učestvuje svega 10 tipova jedinica, uključujući oklopne, protivvazdušne i jednu helikoptersku. Tu su i jedinice podrške - pešadija, artiljerija, dron tim, air-strike tj. vazdušna podrška itd.

U igri zastupljena su svega dva moda - PvE (Player versus computer-controlled enemy - igrač protiv kompjuterski kontrolisanog neprijatelja) i PvP (player versus player - igrač protiv igrača).



















Realizacija naslova EndWar Online poverena je Ubisoft Shanghai razvojnom timu, a podržavaće PC i Mac platforme.

Beta prijave su već dostupne na zavaničnom sajtu http://ewo.ubi.com. Iz Ubisofta napominju da će Closed beta "ključevi" biti podeljeni tokom narednih nekoliko nedelja zato požurite!

Zvanično još nema obaveštenja o konačnom datumu objave finalne verzije naslova ali iz Ubisofta se nadaju da će igru završiti do kraja godine...

Zvanična video najava... 


Eksterne veze:

0 Comments »

Leave a comment






Mobile View
Template modified for blog modd4fun by modd4fun*
Powered by Blogger Skins
Theme: TheBuckmaker | Free Wordpress Templates