XLN Audio - Addictive Keys - Besplatna simulacija klavijatura


Kompanija XLN Audio predstavila je softverski paket namenjen muzičarima, producentima, kompozitorima. Radi se o moćnom alatu pod nazivom Addictive Keys.


Addictive Keys paket nije predviđen da radi samo kao VST plugin - integrisan u okviru nekog audio editora. Može se koristiti i samostalno. Najlepše od svega je što nam stoji u ponudi sasvim besplatno ali naravno uz neka ograničenja.
Naime, ceo paket (nećemo se upuštati u detalje šta sadrži) košta oko 180$, plus dodatni troškovi zavisno od toga koliko instrumenata želite (od 49$ po instrumenu na naviše).

Besplatna verzija pod nazivom STUDIO GRAND Free version u sebi sadrži samo Grand piano ali i mnoštvo efekata, što nije zanemarljivo. 

O kvalitetu zvuka nema potrebe polemisati, mada u mnogome poboljšanju može doprineti audio kartica ako posedujete neku kvalitetniju. 

Takođe, reprodukovanje zvuka putem integrisane audio kartice povlači za sobom primetno kašnjenje zvuka, pa će biti neophodno izvršiti osnovna podešavanja u programu kako bi se latencija svela na minimum.

Evo kako XLN Audio - Addictive keys izgleda i zvuči u stvarnosti (na snimku se vidi demo verzija koja se ne razlikuje od STUDIO GRAND free verzije)...Ukolko vam se dopala ova prezentacija, sve što je potrebno, jeste da posetite XLN Audio - Addictive Keys stranicu, registrujete se (napravite besplatan nalog), logujete se, a nakon toga skinite svoju besplatnu verziju paketa Studio grand Free version OVDE »


Sličan članak na temu besplante simulacije klavijatura možete naći na stranici Electronic Piano 2 - besplatan program simulator klavijatura

Uživajte...


0 Comments »

Leave a comment


Mobile View
Template modified for blog modd4fun by modd4fun*
Powered by Blogger Skins
Theme: TheBuckmaker | Free Wordpress Templates