XLN Audio - Addictive Keys - Besplatna simulacija klavijatura


Kompanija XLN Audio predstavila je softverski paket namenjen muzičarima, producentima, kompozitorima. Radi se o moćnom alatu pod nazivom Addictive Keys.


Addictive Keys paket nije predviđen da radi samo kao VST plugin - integrisan u okviru nekog audio editora. Može se koristiti i samostalno. Najlepše od svega je što nam stoji u ponudi sasvim besplatno ali naravno uz neka ograničenja.




Naime, ceo paket (nećemo se upuštati u detalje šta sadrži) košta oko 180$, plus dodatni troškovi zavisno od toga koliko instrumenata želite (od 49$ po instrumenu na naviše).

Besplatna verzija pod nazivom STUDIO GRAND Free version u sebi sadrži samo Grand piano ali i mnoštvo efekata, što nije zanemarljivo. 

O kvalitetu zvuka nema potrebe polemisati, mada u mnogome poboljšanju može doprineti audio kartica ako posedujete neku kvalitetniju. 

Takođe, reprodukovanje zvuka putem integrisane audio kartice povlači za sobom primetno kašnjenje zvuka, pa će biti neophodno izvršiti osnovna podešavanja u programu kako bi se latencija svela na minimum.

Evo kako XLN Audio - Addictive keys izgleda i zvuči u stvarnosti (na snimku se vidi demo verzija koja se ne razlikuje od STUDIO GRAND free verzije)...



Ukolko vam se dopala ova prezentacija, sve što je potrebno, jeste da posetite XLN Audio - Addictive Keys stranicu, registrujete se (napravite besplatan nalog), logujete se, a nakon toga skinite svoju besplatnu verziju paketa Studio grand Free version OVDE »


Sličan članak na temu besplante simulacije klavijatura možete naći na stranici Electronic Piano 2 - besplatan program simulator klavijatura

Uživajte...


0 Comments »

Leave a comment






Mobile View
Template modified for blog modd4fun by modd4fun*
Powered by Blogger Skins
Theme: TheBuckmaker | Free Wordpress Templates