Electronic Piano 2 - besplatan program simulator klavijatura

Jedan post posvećen onima koji se bave muzičkim stvaralaštvom, profesinalno ili iz hobija. Iz Brazila nam "stiže" mali i moćan programčić koji je FREEWARE (besplatan) pod nazivom Electronic Piano2, autora Maurício Antunes Oliveira - São Paulo. Link sa koga program možete preuzeti je sledeći:






Electronic Piano2 u svojoj ponudi ima 128 različitih instrumenata i audio efekata, te 5 oktava, 7 kanala i glasova, što omogućava istovremeno izvođenje više različitih tonova.

Kvalitet simulacije zavisiće naravno i od vrste vaše muzičke kartice - Sound Blastera (od njegovih MIDI mogućnosti).

Pomenutim programom rukuje se prečicama na tastaturi te je neophodno da se istima dobro ovlada - sve prečice dostupne su na sajtu izdavača, te u Help fajlu koji se nalazi u sastavu programa.

Jedini veći i vredan pomena nedostatak, Electronic Piano2 programa jeste nepostojanje REC (recording) opcije, pa ukoliko želite svoj rad da snimite prinuđeni ste da istovremeno koristite neki drugi program - studio npr. Audacity (takođe freeware - o čemu ćemo u nekom od narednih postova).

Za kraj poslušajte/pogledajte kako to zvuči/izgleda u praksi...


(Sadržaj preuzet sa stanice http://tvbyte.rs te je delimično izmenjen) 

Još jendo slično rеšenje za ljubitelje klavijatura nalazi se ovde: XLN Audio - Addictive Keys - Besplatna simulacija klavijatura »






Mobile View
Template modified for blog modd4fun by modd4fun*
Powered by Blogger Skins
Theme: TheBuckmaker | Free Wordpress Templates