Završen Čoka Winter LAN-party 2010

Dana 12.12.2010.god. završen je Čoka Winter LAN_party 2010. Za razliku od prošlogodišnjeg okupljanja Čokanskih gamera ove godine LAN_party održan je u većem prostoru - u čokanskom disko-klubu. Prostoriju nam je uz (ne tako malu) finansijsku pomoć omogućio KOC - Čoka. Ovogodišnji LAN_party karakteriše još sponzorstvo (inostrane) firme Thermaltake koje nam je stiglo neočekivano u vidu nekoliko hardverskih komponenti koje smo dodelili najboljim učesnicima/takmičarima u tri kategorije. Wolfenstein - Enemy Territory - last man standing, Wolfenstein - Enemy Territory - mission complete i Table-tennis Wii konzola.

Za nagradnu broj 1 - Thermaltake frio CPU cooler, takmičari su se nadmetali u igri Wolfenstein - Enemy Territory. Igralo se po principu 1 on 1 (jedan na jedan) opcija Last man standing, first five kills, mapa Gold rush. Igrač koji je prvi uspeo da ostvari 5 čistih kill-ova išao je u sledeći krug. Ostali učesnici koji su čekali na red (ali i oni koji to nisu) mogli su sve da prate "live" na svojim monitorima.  Finalista a ujedno i dobitnik prve nagrade bio je Kalmár Egon - čokanski gamer koji pripada mlađoj generaciji.


Za nagradu broj 2 - Thermaltake contac 29 cooler, takmičari su igrali Wolfenstein - Enemy Territory, mapa Gold rush - objective, a na kraju za pobendika proglašen je igrač sa najviše XP-a - Hudák Tamás takođe mlađa generacija čokanskih gamera.


Nagrada broj 3 - Thermaltake ISGC fan 12, pripala je takmičaru koji je osvojio prvo mesto u stonom tenisu "Table-tennis" na Wii konzoli - Đukanović Miroslav.


Ovogodišnje iznenađenje bila je igra Guitar Hero (Wii konzola) koja je apsolutno dominirala sva tri dana tokom održavanja LAN_party skupa. Učesnici su bukvalno uzimali jedni drugima iz ruku Wii gitaru, a oni odvažniji seli su za Wii drum set,  te se okušali u ulozi bubnjara. Tako se "sviralo" sve do "sitnih sati" ili tačnije do iznemoglosti.

Kao organizatori, zahvaljujemo se učesnicima i prijateljima koji su nam pomogli u sređivanju prostorije, transportu inventara, kompljutera i ostale opreme po veoma, veoma lošem vremenu.

Zahvaljujemo se lokalnim sonzorima koji su nam obezedili hranu i piće za svo vreme trajanja manifestacije.

Ovim LAN_party skupom zatvorili smo jedno poglavlje u našim gamerskim karijerama, "oprostili" se od jednog veoma popularnog free online multiplayer naslova (Wolfenstein - Enemy Territory) i mlađim generacijama pokazali kako se uz malo truda može organizovati jedan ovakav [besplatan!!!] skup, gde se dolazi isključivo radi druženja i zabave!

Nadamo se da će bar neko od njih to shvatiti i preuzeti na sebe obavezu te sledeće godine umesto nas organizovati novi pa čak i uspešniji  LAN_party.

Do nekog sledećeg LAN-a sve najbolje...

ČOKA WINTER LAN_PARTY 2010 - LISTA SPONZORA:
 • KULTURNO OBRAZOVNI CENTAR - ČOKA 
 • THERMALTAKE
 • STARA LIVNICA - ČOKA
 • Mesna Zajednica - ČOKA
 • STR "MINIMARKET" - preduzetnik Stjepan Bagavac
 • DVD - ČOKA
 • SZR "KAMENOREZAČKA RADNJA" vl. Agoston Kornel
 • SARVAK pekara - PADEJ
 • DOO "REMY-TRADE" Subotica, RJ - OSTOJIĆEVO
 • BS MARKET vl.Bata Šili Elvira - OSTOJIĆEVO  
 • Zseludek Zsolt - ČOKA  
 • Knjigovodstvena radnja DSM vl.Mijatov Dragan - ČOKA - NOVI KNEŽEVAC

0 Comments »

Leave a comment


Mobile View
Template modified for blog modd4fun by modd4fun*
Powered by Blogger Skins
Theme: TheBuckmaker | Free Wordpress Templates