Battlefield Play4Free Open Beta !!! (dopunjen tekst)

NOVO!!! Battlefield Play4Free Beta, multiplayer FPS naslov koji se download-uje/instalira putem browser-a i to sasvim besplatno! 






Predstavlja kombinaciju (po rečima izdavača) najboljih karakteristika svih Battlefield naslova -
tu su Battlefield2 klasične mape i prevozna sredstvaBattlefield: Bad Company 2 klase i naoružanje, tleveling i nadogradnju sistema u stilu  naslova  Battlefield Heroes.

Kako se registrovati i dobiti beta key?

Posetite link Battlefield Play4Free Beta »  i registrujte se ukoliko nemate nalog. Nakon kreiranja naloga dobijate jedinstveni beta key! Kasnije kreirate soldier-a i birate klasu a potom sledi download potrebnih fajlova za pokretanje igre... uživajte !


Ukoliko vam se sviđa muzička podloga trailera koju je uradila grupa CORRODED možete je preslušati na stranici NineTone.com - Corroded »


Evo i trailer-a...



Nakon dvonedeljnog testiranja Beta verzije igre Battlefield Play4Free red je da se kaže nešto o prvim utiscima. Ranije pominjane "dečje bolesti" u vidu neočekivanog "izletanja"  sa servera u toku igre prevaziđene su - tog problema više nema. Na raspolaganju vam stoje dve frakcije Ameri i Rusi. Za sada igranje funcioniše tako što se konektujete, zatim kreće učitavanje mape, slučajnim izborom se određuje strana kojoj će te pripasti (Amerika ili Rusija) i tako do narednog shuffle-a. Server vrši automatski shuffle čim se statistički ustanovi da je podela nepravedna tj. sve do momenta kada jedna strana postane prejaka i igra počne gubiti smisao.  Ne dopada vam se takava zamisao i organizacija? Čitajte dalje...

Time su vam siguno garantovane dve stvari! Prva je da ćete svako ali baš svako veče odigrati najmanje 2 ili 3 mape sa odličnim rasporedom i balansom igrača, posle čega ćete se osećati tonu lakšim i nakon čega ćete primetiti kako vam se vraća osmeh na lice. Druga stvar jeste garantovano igranje 2 do 3 mape u društvu dobrih igrača (iz celog sveta) - igrača koji znaju šta je kolegijalnost i timski rad, koji su spremni da asistiraju i pruže pomoć u svakom trenutku.

Bez pomenutih serverskih premetačina timova moglo bi se desiti da čitavo veče zaglavite sa ekipom noob-ova, koji su u stvari zalutali ljubitelji prirode željni kampovanja, skloni vređanju  ostalih igrača tokom igre, a timska igra za njih je totalna nepoznanica.

Da ponovimo... Battlefield Play4Free igra se isključivo online u multiplayer režimu. Maksimalan broj igrača po slotu (serveru) je 32 (16 na 16). Na raspolaganju vam za sada stoje tri poznate mape Strike at Karkand, Gulf of Oman, i od skoro Sharqi Peninsula - biće ih još ovo je još uvek, ponavljamo, samo  Open Beta verzija. Cilj je zauzeti strateške tačke na mapi  i držati ih ( tzv. Conquest mod) koristeći oružje, vozila, i ostalu dodatnu opremu.

Tokom igre zastupljena su 4 borbena kompleta koje duže 4 različite klase vojnika  Assault, Medic, Engineer i Recon. Svaka klasa ima svoje specifično oružje i gadžete.

Oružje je moguće zameniti "kupovinom" novog. Priliko kupovine u ponudi stoji da novo oružje možete kupiti i isto će trajati jedan dan, zatim 3 dana, pa 30 dana ili večito. Prve dve opcije mogu se "platiti" XP poenima dok se poslednje 2 opcije 30 days i Forever "obračunavaju" u Battlefunds-ima što će reći u realnom novcu. Besplatno možete kreirati samo 2 različite klase vojnika - kada sa jednom klasom otpočnete igru nema menjanja do kraja večeri ili do diskonektovanja. Tek tada u glavnom meniju možete promenuti klasu vojnika i ponovo otpočeti sa igrom. Tokom igre napredujete po level-ima čime se stiču i tzv. Training poeni koje koristite na unapređenje klase koju igrate - Equipment Expertise i Combat Expertise.

Nadamo se da je ovih nekoliko novih redova dovoljno da vas navede da se i sami okušate u igri Battlefield Play 4 Free te zato nećemo trošiti vreme na nabrajanje zastupljenih oružja i vozila.

Smatrate sebe za pravog, iskusog i opakog FPS igrača? Okušajte se u ovom poslednjem Battlefield ostvarejnu, možda se malo iznenadite pa u buduće budete skromniji po pitanju mišljenja vezanog za vaše lične igračke sposobnosti i kvalitete

Moto izdavača naslova Battlefield Play 4 Free glasi "The next generation play 4 free games starts here !!!"  Mislimo da su sasvim u pravu.

Za  kraj...

 

Sistemska zahtevnost:


Operativni sistem Microsoft Windows
Izdavači:

0 Comments »

Leave a comment






Mobile View
Template modified for blog modd4fun by modd4fun*
Powered by Blogger Skins
Theme: TheBuckmaker | Free Wordpress Templates