RUST IN PEACE Enemy Territory - Lan-party 2010 u Čoki !

RUST IN PEACE Enemy Territory... the new wars are coming ! I ove godine održaće se zimski Lan-party u Čoki - ponovo potpuno besplatno. Zainteresovani mogu popuniti formular prijave koji se nalazi na stranici LAN-party» kako bismo orijentaciono znali na koliki broj učesnika da računamo. Za sada ima najava da će prisustvovati blizu 30 učesnika. Okupljanje (uređivanje prostora, povezivanje računara i testiranje mreže) počinje dana 09.12.2010.godine u 17.00 časova (četvrtak), a Lan-party održaće se u vremenu od 17.00 časova dana 10.12.2010. do 17.00 časova dana 12.12.2012.godine (od petka do nedelje) u prostoriji bioskopskog hola u Čoki, koju smo obezbedili uz saradnju  KOC-a Čoka.
VAŽNA NAPOMENA !!!! Naravno kako to obično biva, ništa ne prolazi bez problema, pa tako i ovoga puta postoji jedan koji nije zanemarljiv. U bioskopskom holu Čoka trenutno NEMA GREJANJA!!! Taj problem ćemo rešiti nadamo se do početka Lan-party skupa, pa vas molimo da se i vi uključite. Bilo kakav predlog ili sugestija dobrodošli su. Za sada imamo na raspolaganju nekoliko kvarcnih grejalica, peć na gas, ali ukoliko imate bolji predlog - uljane radijatore itd. molimo vas da javite.

Od svakog učesnika očekuje se da ponese svoj računar ili konzolu, jedan produživač, slučalice - svoju gamersku opremu...  Za transport opreme do mesta dešavanja mogu se [SAMO DELIMIČNO!!!] pobrinuti organizatori i to dana 09.12.2010.godine kada ćemo u jednom krugu po Čoki, kamionom, i sa nekoliko putničkih vozila "pokupiti" opremu i doneti do bioskopskog hola.

Kao i ranijih godina dominantna igra biće Wolfenstein Enemy Territory,ali kao što vidite iz naslova POSLEDNJI PUT! Stava smo da je igra veoma dobro osmišljena ali je i veoma RUSTY. Otuda i takav naziv za ovogodišnji Lan-party. Pored pomenutog naslova biće zastupljeni CS, DotA, track Mania, F.E.A.R. Combat.

Za kraj da ponovimo: Oprema se donosi dana 09.12.2010.godine od 17.00h pa na dalje, kada je montiramo i povezujemo, a Lan-party počinje 10.12.2010.godine u 17.00 časova i trajaće do nedelje 12.12.2010.godine do 17.00 časova.

Sličan sadržaj i obaveštenje možete nači na stranici LAN-party »

Organizatori su i ove godine: GLoCK, Kele, nf*.
 
LISTA SPONZORA BIĆE PERIODIČNO OSVEŽAVANA - za sada tu su;


  • Mesna Zajednica - MZ ČOKA - (podrška)
  • Kulturno obrazovni centar - KOC ČOKA - (prostorija, struja, reklama, piće)
  • DVD - ČOKA (inventar - stolovi, stolice)
  • SZR "KAMENOREZAČKA RADNJA" vl. Agoston Kornel also known as >>Golya<< - ČOKA - (transport + heavy duty)
  • Zseludek Zsolt - ČOKA - (mrežna oprema)

0 Comments »

Leave a comment






Mobile View
Template modified for blog modd4fun by modd4fun*
Powered by Blogger Skins
Theme: TheBuckmaker | Free Wordpress Templates