UT3 Mod takmičenje - Download The Hunted UT3 mod

Make Something Unreal
Takmičenje pod nazivom Make Something Unreal, organizovano od strane tri velika imena u gaming i IT industiji - Epic Games, Intel, Lenovo, dobilo je svog pobednika.

Osnovna ideja bila je da se učesnici okušaju u video gaming modding -u, a sve to pod Unreal Tournament 3 Engine -u - skraćeno u UT3 engine.

Nagrada koju su pobednici odneli nije nimalo naivna, iznos joj je 1.000.000 $, a fond je obezbeđen od strane giganta - Intel.

The Haunted...
...je upravo naziv mod -a koji je odneo prvo mesto, a kreiran je od strane međunarodnog samostalnog razvojnog tima pod rukovodstvom autora moda Michael Hegemann.

The Haunted pripada žanru brze horor akcione igre iz trećeg lica, sa jakim osvrtom na multiplayer režim igre...


Modovi koji raspoloživi igraču su: 
  • Solo (single player) - jedan čovek protiv slia zla
  • Coop mod (multiplayer) - maksimalno 4 igrača koji se gledaju preko nišana sa Undead hordama. Zadatak: poslati ih što je više moguće nazad odakle su došli - u pakao - te na taj način otkupiti duše palih ratnik kamarada
  • Battle Mode (multiplayer) - 4 Human igrača protiv 4 Demona
  • Demonizer - mod veom sličan Coop -u, sa tom razlikom što se ovde svaki "pali" igrač pretvara u demona sve dok ne preostane ni jedan
Igra obiluje veoma lepo odrađenim detaljima, grafika ne zaostaje u tehnološkom pogledu, igračima je na raspolaganju poveći arsenal oružja, kao i veliki broj različitih protivnika, počev od zombia, humanoid demona itd.

The Haunted je kreacija koja se trenutno nalazi na putu da postane potpuno samostalan naslov - Full Standalone Download title. 

Trenutnu verziju kao UT3 Mod možete "skinuti" free odavde:


...što će vam posle izvesnog čekanja i nekoliko manjih peripetija ipak poći za rukom...

Ukoliko odigrate pomenuti mod dobrodošli su komentari...

0 Comments »

Leave a comment






Mobile View
Template modified for blog modd4fun by modd4fun*
Powered by Blogger Skins
Theme: TheBuckmaker | Free Wordpress Templates