World In Conflict

OPIS
World In Conflict je RTS igra. Radnja je smeštena u godinu 1989. Priča je začinjena pretpostavkom kako su pregovori između super-sila (Rusije i SAD) propali. Tako nikada nije došlo do pada Belinskog zida. Rat koji se dalje nastavlja više nije tako “hladan”.
Rusija energično vrši invaziju na zapadni deo Nemačke i dalje napreduje preko cele Evrope. Ruska armija ne zaustavlja se do SAD -a.  Jedina nada Američkih snaga jeste da na pojedinim frontovima “kod kuće” pokušaju zauzeti vitalne tačke i tako malo po malo napredujući ponovo povrate sopstvenu teritoriju. Ostatak priče ostavljamo vam da sami otkrijete igrajući ovu izvrsnu i zanimljivu igru. Otkrićemo još samo to da ukoliko sakupite dovoljno “poena” imate na raspolaganju i atomsku bombu.









GAMEPLAY
Igrač je postavljen u ulogu komandanta na terenu upravljajući kompletnom vojnom mašinerijom koja mu je u datom trenutku na raspoladanju. Moguće je upravljati pešadijom, oklopnim jedinicama, artiljerijom i vazdušnim snagama.

World In Conflict
Žanr: RTS (strategija u realnom vremenu)
Datum izdavanja: 16.07.2007.
Ekspanzija:
World In Conflict Soviet Assault godine 2008.
Komplet:
World In Conflict Complete godine 2009.
Izdavač: Sierra

ZAHTEVNOST
Platforma: PC Windows 200/Vista/XP
CPU: Pentium 4
RAM: 512 MB RAM -a
Grafika: D3D 128 MB VRAM -a DirectX 9.0c

Kompletan engine ovog ostvarenja zaista je famozan. Prisutna je kamera koja omogućava punih 360 ° kontrole a prisutni su i napredni efekti fizike i osvetljenja.

Uverite se i sami uz priložene screenshot –ove.




 

0 Comments »

Leave a comment






Mobile View
Template modified for blog modd4fun by modd4fun*
Powered by Blogger Skins
Theme: TheBuckmaker | Free Wordpress Templates