Završen LAN-party 2009 u Čoki

LAN-party Čoka 2009 galerija fotografija:
http://lan-party.weebly.com/galerija.html

Dana 08.11.2009.godine u 17.00 časova, završen je LAN-party 2009 koji se održao u Čoki. Sve je prošlo po planu bez poteškoća, ako izuzmemo neočekivano "pucanje" osigurača.


Svi učesnici doneli su sa sobom svoje ljubimce - PC računare, a tokom večeri (petak i subota), usledilo je ogledanje u "okršajima", Wolfenstein ET. Bilo je i posetilaca, koji su mogli uzeti učešće u igri tako što im je neko od učesnika ustupio svoje mesto i svoju "mašinu".


Nije bilo neklih određenih pravila po pitanju podela ekipa. Igralo se po principu kako ko "upadne". Kada su se učesnici LAN-party -a umorili od ET-a, prešli smo na sledeću igru, a to je ET i na kraju kada bi im i to dosadilo igrao se ET.

Naravno bilo je tu i pauze, po koje piće, nekome sokić, a nekome pivo, zatim kafica... Ko je pomenuo "kratko" piće? Zahvaljujući sponzorima (bez namere da nekoga posebno reklamiram), zalihe pića su poslužile do kraja.

Sve u svemu, okupljanje je uspelo mada šalu na stranu, primetan je bio "zamor materijala", po kome se može zaključiti da je vreme da se igra menja. Naravno ne da se igra ET, već nešto novo.
Problem može ležati i u tome što je ET jedina FREE igra, koja pored besplatne instalacije dopušta da se menja sve što korisniku padne na pamet - modele likova, zvuk - bukvalno sve. Čak je široj javnosti dostupan i SDK ove igre. Drugu igru takvog profila i takve tematike, a da je osvežena novom grafikom za sada nismo "nanišanili". No nešto će se već naći.

Ukoliko ste zainteresovani da vidite kako je sve to izgledalo a propustili ste ili prevideli link koji sam postavio na početku post -a, obratite pažnju na link ispod:
http://lan-party.weebly.com/galerija.html

Ta tom mestu pronaćićete nešto fotografija i sirovog video materijala - uživo što bi rekli. Dobrodošao je svaki komentar. Toliko za sada, a u sledećim postovima ponovo ćemo se baviti tematikom PC modd -inga, elektronikom i "elektrikom" - ovo je ipak priznaćete bila situacija u kojoj se moralo odstupiti od ucrtanog plana.




0 Comments »

Leave a comment






Mobile View
Template modified for blog modd4fun by modd4fun*
Powered by Blogger Skins
Theme: TheBuckmaker | Free Wordpress Templates