L.A.Z.A. - Digital Album download

Šta je novo na domaćoj sceni? Baš pred novogodišnje praznike objavljen je novi album pod nazivom L.A.Z.A. by L.A.Z.A. Radi se o izdanju tzv. elektronske muzike, avantgarde electronic industrial noise techno trance Utrecht žanra. Iza projekta stoji Čokanin Dupak Zoltan i ovo je njegovo treće po redu izdanje ako se izuzmu kompilacijski projekti na kojima je učestvovao.  Ovo poslednje izdanje potpisano je od strane Dupak Zoltana  i Teglas Ferenca (koji je radio miksovanje i mastering snimka). Sva tri izdanja  dostupna su putem net-a a možete ih i besplatno preuzeti...


Ukoliko ste poklonik  ovakve vrste muzike posetite sledeće stranice na kojima ćete pronaći novo izdanje ali i starija izdanja o kojima smo ranije već pisali:




Jedna napomena: Za preslušavanje navedenih albuma neophodan je poslednji Flash Player plugins...

Ukoliko se i vi bavite muzikom, imate svoje pesme, neobjavljene ili objavljene,  a želite basplatnu reklamu pošaljite nam link do istih, koju reč o kompozitoru ili grupi,  rado ćemo vam izaći u susret i predstaviti ih/reklamirati  slušaocima - ponavljamo potpuno besplatno. Uz vašu saglasnost postoji mogućnost emitovanja vaših pesama potpuno besplatno na stranici neprofitabilnog besplatnog Čoka Weblog radija. U obzir dolazi muzika svih žanrova (sem narodne i turbo-folk-a).

0 Comments »

Leave a comment






Mobile View
Template modified for blog modd4fun by modd4fun*
Powered by Blogger Skins
Theme: TheBuckmaker | Free Wordpress Templates